Skip to main content

Microcurs 1. Diversitat LGBTI: Una oportunitat per millorar l'entorn laboral

Aquest microcurs serveix d'introducció a conceptes bàsics sobre la construcció del gènere que permetin entendre i sensibilitzar dins del teu entorn laboral sobre la diversitat existent en relació amb la identitat de gènere, orientació sexual i expressió de gènere. 

    El microcurs ha finalitzat.
    Data d'inici: 10/02/2022 08:00
    Data de finalització: 20/12/2023 18:00
    Continguts: 60. Duració estimada: 01:15 (hh:mm)
     
    Objectius:
    Per superar el curs visualitza almenys el 90 % dels continguts (54 dels 60 continguts).
    Certificat: Sí
    Places disponibles: 312

    Per participar, cal que accedeixis amb un usuari registrat. Si no tens un usuari de Snackson, omple el formulari amb les teves dades: nom, cognom, correu electrònic i contrasenya.

    Un cop t'hagis registrat, rebràs instruccions per accedir al contingut.

    Crea un usuari nou

    En crear un usuari, enviarem un correu electrònic amb un codi de validació que hauràs d'introduir per confirmar el registre. Assegura't que tens accés al teu correu electrònic abans de fer el registre.
    {{errorRegisterForm}}

    Política de privacitat

    Quan et registres, ho fas vinculat a un entorn Snackson propietat de la Direcció General d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

    La Direcció General d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha subscrit un acord amb Snackson, on queda regulada la protecció de les dades i el compliment del RGPD, d'acord amb els requeriments del client "Direcció General d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies". Si tens dubtes sobre l'àmbit d'aplicació del contracte específic de RGPD, pots contactar amb RGPD@snackson.com indicant el nom del client amb el qual t'has registrat.

    El client, al seu torn, es reserva el dret d'anul·lar la inscripció, si aquesta no correspon a col·laboradors, treballadors o públic objectiu. El registre s'esborrarà completament dels nostres sistemes, incloent-hi les dades de navegació associades.

    Quan accedeixes a Snackson, a més de la normativa RGPD vinculada amb el client, acceptes la nostra política de privacitat genèrica.

    Quan accedeixes a Snackson, a més a més de la normativa RGPD vinculada amb el client, acceptes la nostra política de privacitat genèrica.

    OK

    Per acabar el registre, introdueix el codi que t'hem enviat al teu correu electrònic.
    (El codi té una vigència de 15 minuts)

    Si no tens accés al correu electrònic en aquest moment,
    pots tancar aquesta finestra i realitzar el registre més endavant.
    {{confirmFormError}}

    Inici de sessió

    Si ja tens un usuari, indica el teu correu electrònic i la teva contrasenya per veure el llistat de cursos disponibles.
    Aquí pots consultar el llistat de cursos disponibles en autoregistre.